O nama

Na jedinom mestu u Beogradu gde se spaja pet ulica, kojom god da krenete, picerija i tratorija „Tutto bene“ vas vodi u Rim.

Baš tu na samom uglu velike raskrsnice, počinje vaše putovanje ka ukusima i mirisima Italije. Topao i prijatan ambijent, ušuškan ciglom i kamenom, zajedno sa raznobojnim drvenim stolicama i stolovima, kao i slikarskim detaljima predstavlja pravi praznik za vaše oči i dušu.
Ali i za nepca, jer se u kuhinji „Tutto bene“ krčkaju paste po tradicionalnim italijanskim receptima, peče veliki izbor pica na šamotu, mese fokače, spremaju obrok salate, brusketi i slasni deserti.

Ukus i miris lepo aranžirane hrane, savršeno prate vrhunska italijanska i domaća vina. Dok za ljubitelje dobre kafe kuvamo najkvalitetniji italijanski espreso.
„Tutto bene“ je prigodan za druženje s prijateljima, poslovni ručak ili romantičnu večeru za dvoje, pa čak i za doručak sa vašim kućnim ljubimcem.


Tokom toplih i sunčanih dana možete uživati u našoj baštici koja važi za jednu od najlepših u gradu. Uživaćete u njoj okruženi listovima vinove loze i veselim letnjim bojama ambijenta, sakriveni od gradske vreve i sivog i vrelog asfalta.

Posetite nas u ulici Gavrila Principa 60 A i ukusima naše klope probudite sva vaša čula!

italy, flag, map

WiFi

Pet Friendly

Bašta

Plaćanje karticom